SCOOTERTHEORIECURSUS.NL| AUTO | MOTOR | SCOOTER

THEORIE SINDS 2000

ScooterTheoriecursus.nl, Dé theoriecursus in 1 dag voor jouw scooter theorie, auto en motor theorie.

Scooter theorie in 1 dag, auto theorie in 1 dag, motor theorie in 1dag. Iedereen kan door onze theoriecursus slagen in 1 dag.
Onze theoriecursus is geschikt voor iedereen. Ook voor mensen met dyslexie, leer- of leesproblemen.
Wij verzorgen cursussen in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hoogeveen, Leusden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Kies in het menu onder auto, motor of scooter jouw locatie. Daar vind je tevens onze adresgegevens.

theorie-1-dag-geslaagd home

Welke theoriecursussen bieden wij aan?

Wij bieden de volgende theoriecursussen aan

  • Scooter theorie in 1 dag
  • Scooter theorie online

Omdat het cbr steeds minder examenplaatsen beschikbaar heeft/geeft in de middaguren aan rijscholen is het niet altijd mogelijk om de cursus en examen op dezelfde dag te doen.
Wij bieden dan ook 3 soorten cursussen aan:

  • Als 1e de dagcursus met daaropvolgend het examen. Op het bestelformulier zie je dan de juiste aanvangstijd en het examentijdstip op dezelfde dag staan.
  • Als 2e de dagcursus die altijd begint om 10.00 uur in de ochtend tot ongeveer 18.00. Het theorie-examen doe je dan na 18.00 bij het CBR. Dit examen moet je zelf reserveren bij het CBR. Een examen met extra tijd kan ook!
  • Als 3e de zondagscursus met maandag erna het examen. Het CBR is nooit open op zondag, dus het examen is dan op maandag.

Scooter Theorie Online

Wie bieden een gratis online cursus aan voor de bromfiets. Kijk in het menu voor de online cursus

Scooter Theorie

Wil je jouw scooter rijbewijs halen? Dan moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen. Examen mag je afleggen als je 15 1/2 of ouder bent. Met onze cursus ben je perfect voorbereid op het theorie-examen bij het CBR en ga je met een goed gevoel het examenlokaal in.

Verdien extra korting!

Bestel een theoriecursus voor 2 personen en ontvang 25 euro korting per persoon!

Nog meer korting?

Bestel een theoriecursus voor 3 personen of meer en ontvang 39 euro korting per persoon! Nodig je vrienden en kennissen uit en profiteer

De korting word automatisch berekend als je een theoriecursus besteld.
Achteraf de korting verrekenen is niet mogelijk. De korting geldt niet voor aanbiedingen.

Klik hieronder op de plaats van jouw keuze om een brommer theoriecursus te bestellen

scooter-theorie-alkmaar home
scooter-theorie-amsterdam home
scooter-theorie-arnhem home
scooter-theorie-eindhoven home
scooter-theorie-enschede home
scooter-theorie-goes home
scooter-theorie-groningen home
scooter-theorie-hoogeveen home
scooter-theorie-leusden home
scooter-theorie-rotterdam home
scooter-theorie-utrecht home
scooter-theorie-zwolle home

Wat is de prijs van een theoriecursus

De normale prijs van onze cursussen is € 125,00.

Deze prijs is geldig voor auto, motor en scooter theorie en inclusief het theorie-examen. Volg je de cursus samen met 1 of meerdere vrienden, kennissen, klasgenoten, collega’s, buurtgenoten of wie dan ook, krijg je per persoon een korting van € 25,00 en komt de cursusprijs op € 100,00 per persoon. Uiteraard ook inclusief het theorie-examen.

Tevens bieden wij theoriecursussen aan zonder aansluitend theorie-examen. In de bestelmodule zie je dan: cursus zonder examen a  79 euro. Iedere cursus die wij aanbieden inclusief examen is ook te bestellen zonder theorie-examen. Dit is dan voor cursisten die zelf al een examen bij het CBR gereserveerd hebben, of een examen met extra tijd bij het CBR gaan reserveren.

auto-theorie-in-1-dag home
dyslexie-geen-probleem home

Moeite met de theorie, de Nederlandse taal of heb je dyslexie?

Er komen vaak cursisten bij ons die al drie, vier keer of nog vaker zelf het theorie-examen hebben gedaan bij het CBR.

Ook cursisten die dyslexie hebben komen bij ons. Je kunt bij ons ook gratis extra cursussen volgen. In plaats van 1 cursus doe je de cursus dan 2 of meer keer. Geef bij opmerkingen in het aanmeldformulier aan welke dag je de extra cursus wil volgen.
Bij het CBR kun je alleen examens met extra tijd reserveren als het CBR vrije capaciteit heeft. Vrije capaciteit is er niet voor rijscholen.Honderd procent zeker niet, want alle capaciteit die er is wordt door rijscholen opgekocht.
Je kunt zodoende geen theoriecursus volgen met aansluitend een examen met extra tijd. Die kun je alleen zelf reserveren bij het CBR.


Wij zijn specialisten in het verzorgen van theorielessen sinds 1990!

Sinds 1990 geven wij theorielessen. In bijna 30 jaar tijd zijn er meer dan 100.000 cursisten door onze cursussen geslaagd.

cirkels home

FAQ

Hier een overzicht van vragen die ons vaak gesteld worden

Staat jouw vraag hier niet tussen, dan is de kans groot dat jouw vraag toch nog ergens anders op de website beantwoord wordt. Wij houden namelijk van duidelijkheid, overzichtelijkheid en eerlijke informatie. Wil je toch ergens antwoord op hebben klik dan op de knop hieronder…

Op welke dagen wordt de cursus gegeven?

Wij geven 7 dagen per week theoriecursussen door heel Nederland. Kies de plaats van je keuze om de beschikbaarheid te bekijken.

Wat kost een theoriecursus?

Heel belangrijk om te weten natuurlijk. De normale prijs van onze cursussen is € 125,00.
Volg je de cursus samen met 1 of meerdere vrienden, kennissen, klasgenoten, collega’s, buurtgenoten of wie dan ook, krijg je per persoon een korting van € 25,00 en komt de cursusprijs op € 100,00 per persoon.

Kan ik ook contant betalen?

Nee, de cursus kan alleen betaald worden door middel van iDeal.

Hoelang is een voldoende resultaat van het theorie-examen geldig?

Als je geslaagd bent, is deze uitslag anderhalf jaar geldig.

Is het slagingspercentage echt 100 procent?

Natuurlijk is het slagingspercentage geen 100 procent. Dat kan en bestaat niet. Ook geen 99,9 procent. Wie zoiets op zijn website durft te schrijven is een leugenaar en dat weten ze zelf ook.
Bij ons slaagt ongeveer 90 procent van de cursisten. En daar zitten veel mensen tussen met faalangst, leerproblemen, dyslexie, taalproblemen etc, etc.

En als ik toch zak na de cursus?

Als je toch zakt is er niets aan de hand. Je mag de cursus net zo lang gratis overdoen totdat je wel slaagt. Uiteindelijk wint toch iedereen het een keer van het cbr. Zoals deze dame Opslaan en verlaten in Zuid Korea die na 949 keer proberen eindelijk geslaafd was.

Ook jij kan in 1 keer slagen

Waarom zou jij niet in 1 keer kunnen slagen? Aan onze inzet zal het niet liggen. En jij wil toch ook graag slagen? Nou dan. Dan gaan we ervoor en gaan niet meer geld aan het CBR geven dan nodig is!

Is deze cursus voor iedereen?

Natuurlijk. Onze cursussen zijn niet alleen voor cursisten met faalangst of dyslexie. Iedereen kan deelnemen aan onze cursus en gewoon in 1 keer slagen.

WhatsApp WhatsApp