SCOOTERTHEORIECURSUS.NL| AUTO | MOTOR | SCOOTER

THEORIE SINDS 2000

Scooter Theorie Cursus Aanbieding

Bromfietstheorie met korting. Goedkoper zul je nergens vinden.

N

Scooter theoriecursus dagcursus.

N

In 12 steden.

N

Doe onze dagcursus anders gewoon bij jou thuis.

N

Wij hebben alle examenvragen.

N

100% slagingsgarantie.

Scooter theoriecursus Aanbieding.

Iedereen kan door onze theoriecursus slagen in 1 dag. Nu voor een speciale prijs!
Onze theoriecursus is geschikt voor iedereen. Ook voor mensen met dyslexie, leer- of leesproblemen.
De beste theoriecursus voor de bromfiets die je kunt vinden in Nederland. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en al meer dan 100.000 cursisten laten slagen door onze doeltreffende methode van lesgeven.. Beneden op de pagina zie je het adres waar wij de cursus geven en waar het CBR is.

Moeite met de theorie, de Nederlandse taal of heb je dyslexie?

Ook cursisten die dyslexie hebben komen bij ons. Je kunt bij ons ook gratis extra cursussen volgen. In plaats van 1 cursus doe je de cursus dan 2 of meer keer. Geef bij opmerkingen in het aanmeldformulier aan welke dag je de extra cursus wil volgen.
Bij het CBR kun je alleen examens met extra tijd reserveren als het CBR vrije capaciteit heeft. Vrije capaciteit is er niet voor rijscholen.Honderd procent zeker niet, want alle capaciteit die er is wordt door rijscholen opgekocht.
Je kunt zodoende geen theoriecursus volgen met aansluitend een examen met extra tijd. Die kun je alleen zelf reserveren bij het CBR.
Wil je een theoriecursus bestellen zonder examen? Dat kan. Dan moet je op de betaalpagina een kortingcode invullen. Deze kortingcode is: zonderexamen

Nieuw voor leerlingen die moeilijk leren!

In plaats van een dagcursus volgen in de klas geven wij dezelfde cursus ook via een “live”‘ video verbinding. Dit is precies dezelfde cursus als in de klas. MAAR: Deze cursus heeft een flink aantal voordelen. Ik noem de meeste voordelen nu even voor je op:

  • De cursus gaat langzamer dan een dagcursus
  • Je doet de cursus gewoon thuis ( of waar je maar wil
  • Je kunt er voor kiezen de cursus te spreiden over 2, 3, 4 of desnoods 10 dagen
  • De cursus is ook nog eens veel goedkoper: Slechts 49 euro!
  • De resultaten zijn onder de cursisten met dyslexie, concentratieproblemen, taalachterstand, moeilijk lerend en wat voor kleine problemen nog meer, veel beter. Dit komt door de relaxte manier van uitleggen tijdens de thuistheorie en veel meer mogelijkheden tot het stellen van vragen. Per slot van rekening moet een dagcursus klaar zijn in ongeveer 5 uur om naar het CBR te gaan.

bromfiets-theorie Scooter theoriecursus Aanbieding

Bestel hier de scootertheorie, kies een stad of gewoon bij je thuis

Aanbieding

49.0059.00

Wissen
Artikelnummer: aanbieding Categorie:

Onze locaties verspreid over Nederland

Geen zin om vroeg op te staan en of te reizen? Doe onze dagcursus gewoon bij je thuis. Of waar je maar wil. Klik op de plaatsnaam met ThuisTheorie voor alle informatie!

Thuistheorie Scooter theoriecursus Aanbieding

alkmaar Scooter theoriecursus Aanbieding
amsterdam Scooter theoriecursus Aanbieding
arnhem Scooter theoriecursus Aanbieding
eindhoven Scooter theoriecursus Aanbieding
enschede Scooter theoriecursus Aanbieding
Goes Scooter theoriecursus Aanbieding
groningen Scooter theoriecursus Aanbieding
hoogeveen Scooter theoriecursus Aanbieding
leusden Scooter theoriecursus Aanbieding
rotterdam Scooter theoriecursus Aanbieding
utrecht Scooter theoriecursus Aanbieding
zwolle Scooter theoriecursus Aanbieding
onzichtbaar
Hoe laat begint de cursus?

Als in de bestelmodule geen aanvangstijd staat vermeld begint de cursus om 07.00 uur. Is het tijdstip van aanvang anders, staat dit in de bestelmodule vermeld.
Als een theoriecursus op zondag is, begint de cursus om 10.00 uur. Ook hier weer: Is het tijdstip van aanvang anders, staat dit in de bestelmodule vermeld.

De cursus is op zondag. Wanneer is het examen?

Bij het CBR werken ambtenaren. Die werken niet op zondag. Als de cursus is op zondag, dan is het examen op maandag.
Het examen is meestal tussen 9 en 10 uur in de ochtend op maandag. Soms heeft het CBR de vroege plekken niet meer. Dan is het wat later. De juiste examentijd krijg je binnen 24 uur na je bestelling van ons door.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR of bij een rijschool? Dan kunnen wij helaas niet nog een examen voor je reserveren. Van het CBR mag je maar 1 examen tegelijk reserveren. Je kunt dan de theoriecursus wel bestellen zonder een examen. Dit doe je door een kortingcode te gebruiken. Deze kortingcode is zonderexamen. Het examengeld gaat door deze kortingcode van de totaalprijs af.

Theorie thuis? Wat is dat dan?

Wij verzorgen de theoriecursus niet alleen in het klaslokaal. Maar ook gewoon bij je thuis. Live en rechtstreeks op te telefoon, tablet, laptop of PC. Precies dezelfde cursus al in de klas, maar dan nog beter en uitgebreider. En met meer tijd om te leren, vragen te stellen en te SLAGEN!
De prijs voor deze unieke theoriecursus is 49 euro.  Uiteraard zit het examengeld hier niet bij. Het examen moet je zelf reserveren bij het CBR, een rijschool of via ons.
Klik hier om meer te weten te komen over deze theoriecursus die je gewoon thuis kunt volgen.

Wat kost een theoriecursus

Je kunt bij ons al een theoriecursus volgen vanaf 49 euro. Dat vind je nergens goedkoper! De ThuisTheoriecursus kost 49 euro per persoon. Bestel je voor meer personen krijg je korting. Namelijk 10 euro per persoon bij 2 personen en 20 euro korting bij 3 personen of meer!
De klassikale cursus kost inclusief examen 125 euro inclusief examen. Af en toe is er een aanbieding. Klik op aanbieding in het menu om te zien of er momenteel een aanbieding is.

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam plus de geboortedatum in. De eventuele korting dan automatisch berekend.

onzichtbaar
Mijn ID of paspoort is verlopen

mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Ik ben gezakt, wat nu?

Het slagingspercentage per cursus is uiteraard verschillend. Wij geven ruim 25 jaar theoriecursussen. In al die jaren zijn ruim 100.000 cursisten geslaagd. Het slagingspercentage is gemiddeld boven de 80 procent. Zak je toch dan heb je 2 opties:

  • Je doet de cursus onbeperkt over. Je regelt zelf het examen bij het CBR of een rijschool. Je kijkt eerst op onze website wanneer een cursus is. Dan reserveer je het examen. Daarna geef je aan ons door wanneer je de cursus komt volgen.
  • Optie 2 is de meeste gebruikte. Als je gezakt bent reserveer je weer een theoriecursus plus examen bij ons. Hiervoor betaal je het normale bedrag. Als je dan slaagt is het mooi. Zou je ook de tweede keer zakken, mag je de derde keer helemaal gratis overdoen. Dus de theoriecursus plus het theorie-examen zijn dan voor onze rekening. Deze derde keer moet wel binnen 3 maanden na de laatste theoriecursus zijn.
Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Ruim 20 procent van onze cursisten heeft dyslexie, moeite met leren, faalangst of een taalachterstand. Deze cursisten slagen ook gewoon dankzij onze theoriecursus! Twijfel je toch erg of je het examen wel haalt, mag je de theoriecursus meer dan 1 keer doen voordat je het theorie-examen gaat doen. Je kunt dan in in overleg meerdere dagen de theoriecursus(sen) volgen.

Tevens hebben wij nu een nieuwe optie: THUISTHEORIE. Lees hier alles over thuistheorie…

Moet ik mij voorbereiden?

Om eerlijk te zijn: Bijna niemand leert van tevoren! Als je mij vraagt of dat slim is moet ik eerlijk zeggen dat het handiger is om in ieder geval de verkeersborden en de voorrang goed door te nemen. Wij hebben hiervoor speciaal een website gemaakt: GratisTheorie.nl
Hier vind je een gratis cursus die je van te voren kunt doornemen. Lees daar de hoofdstukken over voorrang en verkeersborden goed door en je slagingskans wordt weer wat groter. Ook is daar een forum waar je jouw eventuele vragen kunt stellen.

Hoe gaan we naar het CBR na de cursus?

Je gaat op eigen gelegenheid naar het CBR. Onze cursuslocaties zijn op loopafstand van het CBR. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij op een andere locatie moeten lesgeven die iets verder van het CBR is gelegen. Wij zorgen dan voor het vervoer naar het CBR.

Is de prijs van de dagcursus inclusief het examengeld?

Als je een dagcursus besteld, is deze altijd inclusief het examen. Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR kun je de theoriecurus bestellen zonder het examen erbij. Dit doe je door een kortingcode in te vullen. Deze kortingcode is zonderexamen

De ThuisTheorie is uiteraard zonder examen. Bij de thuistheorie moet je zelf het examen reserveren bij het CBR.

Aanmelden theoriecursus voor het bromfiets rijbewijs

Genoeg gelezen? Meld je meteen aan voor een theoriecursus voor de scooter!
Nog vragen? 06-21357457, vanaf 17.00 – 04.00 uur! Bij geen gehoor kun je een WhatsApp sturen, of bellen met WhatsApp naar 06-18191881. Of gebruik de knoppen linksonder om direct een bericht te sturen met messenger of WhatsApp.

WhatsApp WhatsApp