TIJDELIJK GEEN DAGCURSUS! | IN JANUARI ZIJN WIJ WEER TERUG!!

THEORIE SINDS 2000

Theoriecursus Leusden

Theoriecursus Leusden: Auto theorie scooter theorie motor theorie  Leusden: In Leusden bieden wij een theoriecursus aan voor auto theorie, scooter theorie en motor theorie. In 1 intensieve dag geven wij theorieles, leren wij je de tips, trucjes van het CBR, geven wij tientallen ezelsbruggetjes en maken je ook nog eens een veiligere weggebruiker. Alle dagen dat wij de  theoriecursus in Leusden geven vind je verder op deze pagina.

scooter-icon Theoriecursus Leusden

Auto theorie in Leusden

Wij leren je de theorie in Leusden welke je optimaal voorbereid op het officiële theorie-examen van het CBR. Wij bieden  theoriecursussen aan inclusief examen.

Tevens bieden wij ook cursussen van 10.00 tot 18.00 uur aan. Het examen reserveer je dan zelf bij het CBR. Dit kan in de avond, meteen na de cursus. Of je reserveert het examen de volgende dag.

Ook jij kunt in 1 dag slagen voor je  theorie in Leusden.

vraagteken Theoriecursus Leusden

Hoe reserveer ik mijn examen?

Kies je voor een cursus inclusief examen dan regelen wij het examen voor je.
Wij verzorgen ook theoriecursussen zonder examen. Het theorie-examen moet je dan zelf reserveren bij het cbr. De eerste stap die je doet is kijken wanneer wij de theoriecursus van jouw keuze verzorgen. Stel je voor dat dit op 1 oktober is. Reserveer dan een examen op 1 oktober in de avond, of anders op 2 oktober overdag. Je logt in op cbr door op deze link te klikken.
Hoe je precies een theorie-examen reserveert zie je op deze pagina: scootertheoriecursus.nl/theorie-examen-reserveren

[theorieproducten custom_css=”scootertheoriecursus.css”  booking_source=”scootertheoriecursus.nl” booking_source_email=”samenwerkenderijscholen@gmail.com” types_string=”auto,motor,scooter”]

map Theoriecursus Leusden

Wat is het adres van de cursus en van het CBR?

Het adres waar de cursus wordt gegeven is de Storkstraat 18, 3833 LB Leusden.

Het adres van het CBR is de Fokkerstraat 21.

Onderaan op deze pagina kun je zien waar wij de theoriecursus geven en waar het CBR is gevestigd.

 

vraagteken Theoriecursus Leusden

Wanneer

Als er geen cursus beschikbaar is op het moment, heeft het geen zin om met ons daarover contact op te nemen. Iedere cursus die beschikbaar is binnen vandaag tot over 5 maanden staat in de bestelmodule. Er kunnen altijd nog theoriecursussen toegevoegd worden. Kijk daarom over een paar dagen nog eens. Misschien staat er dan wel de cursus van jouw keuze bij.
Wil je weten wanneer een theoriecursus voor de theorie is in Leusden kies voor Leusden in de bestelmodule hieronder. Je krijgt dan te zien wanneer wij de cursus in Leusden geven.

Klaar om te beginnen?

Bestel dan nu!

Theoriecursus Leusden

Het adres waar de cursus wordt gegeven is de Storkstraat 18, 3833 LB Leusden.

CBR Leusden

Het adres van het CBR is de Fokkerstraat 21 te Leusden

WhatsApp WhatsApp