SCOOTERTHEORIECURSUS.NL| AUTO | MOTOR | SCOOTER

THEORIE SINDS 2000

ScooterTheorieCursus.nl ThuisTheorie

De beste theoriecursus voor scooter, auto en motor. Gewoon bij jou thuis!
Of op het strand, op de bank, vul eigenlijk zelf maar in. Waar jij wil kun je de theoriecursus volgen.

N

Auto theoriecursus.

N

Bromfiets theoriecursus.

N

Motor theoriecursus.

N

Wij hebben alle examenvragen.

N

Theoriecursus bij jou thuis.

N

100% slaaggarantie.

N

Also Theory courses in English.

N

También curso teórico en español.

Wat is thuistheorie

ThuisTheorie is dezelfde theoriecursus die je te zien krijgt als je een dagcursus zou volgen. Maar… uitgebreider en met heel veel CBR Examenvragen die je thuis alvast kunt doornemen.
Verder  volg je de cursus thuis, op vakantie, op de bank, op het strand, in de tuin…. Kortom waar je maar wil kun je onze theoriecursus volgen.

Wat heb ik nodig

Je kunt de cursus volgen op een telefoon, tablet, PC of laptop. Uiteraard moet je wel internet tot je beschikking hebben. Dat kan WIFI zijn, maar de je kunt de cursus ook buiten volgen met 4G.

Hoe vaak mag ik de cursus volgen

Voor het bedrag van 49 euro mag je de cursus 2 keer volgen. Let op: het mag, dus het is niet verplicht.

Ik heb Dyslexie

Als je een dyslexieverklaring hebt mag je de cursus onbeperkt volgen totdat je examen gaat doen. Wij vragen wel een kopie van de dyslexieverklaring aan ons te laten zien per mail of WhatsApp.

Van hoe laat tot hoe laat is de theoriecursus

In het weekend begint de cursus om 13.00 uur. Een vaste eindtijd hanteren wij niet. De eindtijd varieert per cursus. De ene keer worden er meer vragen gesteld dan de andere keer. De meeste cursussen eindigen ergens tussen de 18.00 en 19.30 uur.

Op doordeweekse dagen begint de cursus om 17.00 uur. Ook hier hanteren wij geen vaste eindtijd. Ga er vanuit dat de theoriecursus eindigt tussen 22.00 en 24.00 uur.

Ben ik verplicht de hele cursus te volgen

Wij zijn ons er van bewust dat de cursus best wel lang duurt. Niet iedereen kan het opbrengen om de hele middag of avond geconcentreerd de cursus te volgen. Daarom heb je ook 2 keer toegang tot de cursus. Wil je na ongeveer 3 of 4 uur stoppen met de cursus, dan kan dat. De volgende keer dat je de cursus volgt, begin je dan gewoon weer wat later.

Hoe bestel en betaal ik de cursus

In de bestelmodule kies je als eerste welke cursus je wil volgen. Dit kan auto, motor of scooter theorie zijn. Vervolgens kies je de 1e datum wanneer je de cursus wil volgen. Als je jouw keuze hebt gemaakt,, klik je op bestellen en reken je de theoriecursus af.

Wat is het verschil met een dagcursus in een lokaal

ThuisTheorie is precies hetzelfde als een dagcursus. Maar dan beter, veel beter zelfs! Je volgt de cursus lekker in je eigen omgeving. Waar je maar wilt. Niet om 4 uur in de ochtend uit huis vertrekken om op tijd te zijn om een uur of 4 a 5 in een klaslokaaltje te zitten! Sluit je laptop aan op je TV en volg de cursus LIVE op je eigen tv, of op je tablet, telefoon of laptop waar ter wereld dan ook. Het enige dat je nodig hebt is internet. Wifi hoeft niet eens! 4G is voldoende.

Tot slot

Wij willen dat alle informatie zo duidelijk mogelijk op de website staat. Merken wij dat sommige mensen dezelfde vraag stellen, voegen wij deze uiteraard gewoon toe op de website. Dit zodat jij zo duidelijk mogelijk vooraf geïnformeerd bent! Mocht je toch nog een vraag hebben die hier niet beantwoord is, gebruik dan ons contactformulier, bel ons of liever nog: stuur een WhatsApp.

Bestel hieronder jouw theoriecursus voor de bromfiets

Deze theoriecursus volg je gewoon thuis.

bromfiets-theorie-2 Thuistheorie

Bestel hier de scootertheorie, kies je datum en klik op bestellen

onzichtbaar
Hoe laat begint de cursus?

In het weekend begint de cursus om 13.00 uur. Een vaste eindtijd hanteren wij niet. De eindtijd varieert per cursus. De ene keer worden er meer vragen gesteld dan de andere keer. De meeste cursussen eindigen ergens tussen de 18.00 en 19.30 uur.

Op doordeweekse dagen begint de cursus om 17.00 uur. Ook hier hanteren wij geen vaste eindtijd. Ga er vanuit dat de theoriecursus eindigt tussen 22.00 en 24.00 uur.

Hoe gaat het bestellen van een ThuisTheoriecursus?

Kies welke datum je de 1e cursus wil volgen. Heb je jouw keuze gemaakt dan klik je op bestellen. Op deze pagina vul je jouw gegevens in. Tevens kun je bij opmerkingen jouw extra cursusdagen invullen. Daarna ga je betalen. Dat doe je door middel van Ideal, Paypal of met je creditcard. Mocht dit niet uitkomen, kun je het ook overmaken op onze bankrekening. Neem hiervoor even contact met ons op.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Dat is mooi want uiteraard zit er geen examen bij een ThuisTheoriecursus. Ons advies is om zo snel mogelijk na de cursus het examen af te leggen bij het CBR. Plan de cursus en het examen dan ook goed!

Korting bij meer personen

Als je voor meer personen een theoriecursus besteld krijg je korting. Dat lijkt ons logisch.
Bestel je de ThuisTheoriecursus voor 2 personen krijg je 10 euro korting per persoon!
Bestel je de ThuisTheoriecursus voor 3 personen of meer krijg je 20 euro korting per persoon!

Bestel voor het juiste aantal personen en de korting wordt automatisch berekend.

.

Wat kost een theoriecursus

De ThuisTheorie kost 49 euro. Dat vind je nergens goedkoper! De ThuisTheoriecursus kost 49 euro per persoon. Bestel je voor meer personen krijg je korting.
Uiteraard is deze prijs exclusief het theorie-examen.

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam plus de geboortedatum in. De eventuele korting dan automatisch berekend.

onzichtbaar
Mijn ID of paspoort is verlopen

mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Ik ben gezakt, wat nu?

Het slagingspercentage per cursus is uiteraard verschillend. Wij geven ruim 25 jaar theoriecursussen. In al die jaren zijn ruim 100.000 cursisten geslaagd. Het slagingspercentage is gemiddeld boven de 80 procent. Zak je toch dan heb je 2 opties:

  • Je doet de cursus onbeperkt over. Je regelt zelf het examen bij het CBR of een rijschool. Je kijkt eerst op onze website wanneer een cursus is. Dan reserveer je het examen. Daarna geef je aan ons door wanneer je de cursus komt volgen.
  • Optie 2 is de meeste gebruikte. Als je gezakt bent reserveer je weer een theoriecursus plus examen bij ons. Hiervoor betaal je het normale bedrag. Als je dan slaagt is het mooi. Zou je ook de tweede keer zakken, mag je de derde keer helemaal gratis overdoen. Dus de theoriecursus plus het theorie-examen zijn dan voor onze rekening. Deze derde keer moet wel binnen 3 maanden na de laatste theoriecursus zijn.
Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Ruim 20 procent van onze cursisten heeft dyslexie, moeite met leren, faalangst of een taalachterstand. Deze cursisten slagen ook gewoon dankzij onze theoriecursus! Twijfel je toch erg of je het examen wel haalt, mag je de theoriecursus meer dan 1 keer doen voordat je het theorie-examen gaat doen. Je kunt dan in in overleg meerdere dagen de theoriecursus(sen) volgen.

Tevens hebben wij nu een nieuwe optie: THUISTHEORIE. Lees hier alles over thuistheorie…

Moet ik mij voorbereiden?

Om eerlijk te zijn: Bijna niemand leert van tevoren! Als je mij vraagt of dat slim is moet ik eerlijk zeggen dat het handiger is om in ieder geval de verkeersborden en de voorrang goed door te nemen. Wij hebben hiervoor speciaal een website gemaakt: GratisTheorie.nl
Hier vind je een gratis cursus die je van te voren kunt doornemen. Lees daar de hoofdstukken over voorrang en verkeersborden goed door en je slagingskans wordt weer wat groter. Ook is daar een forum waar je jouw eventuele vragen kunt stellen.

Hoe gaan we naar het CBR na de cursus?

Je gaat op eigen gelegenheid naar het CBR. Onze cursuslocaties zijn op loopafstand van het CBR. Een enkele keer kan het voorkomen dat wij op een andere locatie moeten lesgeven die iets verder van het CBR is gelegen. Wij zorgen dan voor het vervoer naar het CBR.

Is de prijs van de dagcursus inclusief het examengeld?

Als je een dagcursus besteld, is deze altijd inclusief het examen. Heb je zelf al een examen gereserveerd bij het CBR kun je de theoriecursus bestellen zonder het examen erbij. Dit doe je door te kiezen voor “Alleen theoriecursus” in de bestelmodule.

De ThuisTheorie is uiteraard zonder examen. Bij de thuistheorie moet je zelf het examen reserveren bij het CBR.

Aanmelden theoriecursus voor het bromfiets rijbewijs

Genoeg gelezen? Meld je meteen aan voor een theoriecursus voor de bromfiets in Alkmaar!
Nog vragen? 06-21357457, vanaf 17.00 uur! Bij geen gehoor kun je de knoppen linksonder gebruiken om direct een bericht te sturen met messenger of WhatsApp.

WhatsApp WhatsApp